Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Gratis begeleiding bij de renovatie van je woning?

Kan ik mijn woning energiezuiniger maken? Vervang ik nu best de ramen of plaats ik eerst een nieuwe verwarmingsketel? Ga ik over tot spouwmuurisolatie? En wat zal dit allemaal kosten? Heel wat Vlamingen zitten met onbeantwoorde vragen over het renoveren van hun woning. Sommigen beginnen aan de werken zonder goed na te denken over alle kosten of hebben net extra kosten omdat ze verkeerd geïnformeerd zijn. Anderen gaan uiteindelijk niet over tot renovatie omdat ze te weinig technische kennis of tijd hebben.

De renovatiecoach zet bewoners op het juiste spoor en is een onafhankelijke partner om je renovatie in de goede banen te leiden. Deze begeleiding kan zelfs tot de werken volledig afgelopen zijn. De renovatiecoach maakt onder meer een gedetailleerd renovatieadvies op met een duidelijk stappenplan, vraagt offertes aan en helpt bij het maken van de juiste keuzes.
 
De gemeenten Ingelmunster, Jabbeke, Knokke-Heist, Oostrozebeke en Zuienkerke willen renovatie fors stimuleren! Samen hebben ze een renovatiecoach aangeworven die de bewoners zal begeleiden tijdens het traject. Die coach maakt onder meer een gedetailleerd renovatieadvies op met een duidelijk stappenplan, vraagt offertes aan en helpt bij het maken van de juiste keuzes.

Iedereen die zijn of haar woning wil renoveren maakt aanspraak op gratis advies.

De aanstelling van een intergemeentelijke renovatiecoach werd in het kader van het burgemeestersconvenant opgenomen in het Duurzaam Energieactieplan van het samenwerkingsverband "Lokaal klimaatbeleid Noord-West-Vlaanderen".

 

Wil je een beroep doen op de renovatiecoach?

Schrijf je in via deze link: https://www.wvi.be/nl/aanvraag-renovatiecoach-knokke-heist of neem contact op met de gemeentelijke milieudienst: renovatiecoach@knokke-heist.be of 050630188.

Vermeld hierbij duidelijk jouw adres in Knokke-Heist en de reden waarom je beroep wenst te doen op de renovatiecoach.

Hoe meer informatie je opgeeft bij de aanvraag, hoe beter de renovatiecoach zich kan voorbereiden.

De renovatiecoach maakt vervolgens een afspraak voor een huisbezoek.

 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter