Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Loop mee met de virtuele Kids Run, Jogging 5 km of Knokke 10 K

Normaal was het op vrijdag 1 mei 2020 voor duizenden lopers verzamelen geblazen in Knokke-Heist voor de jaarlijkse 1 mei-lopen. Corona heeft daar helaas een stokje voorgestoken, waardoor al deze sportievelingen nu allemaal “in hun kot” zitten. Via het platform Keep Moving lanceerde organisator Engie Running Tour op donderdag 30 april 2020 wel een virtuele loopwedstrijd. Wat dit precies inhoudt en hoe je je kunt registreren, verneem je hieronder.  

Registreer je gratis op Keep Moving  

  1. Registreer je op het gratis platform Keep Moving 
  2. Koppel je favoriete sportapp of wearable 
  3. Kies je afstand: 1, 5 of 10 km 
  4. Loop binnen de week je gekozen aantal kilometers 

 

Virtuele medaille voor jou èn de zorgverlener van je hart 

De challenge loopt van vrijdag 1 mei tot en met donderdag 7 mei 2020. Je hebt dus nog 4 dagen tijd om de Alpro Kids Run, Jogging 5km of Knokke 10K af te leggen. Wat nog belangrijker is: je beweegt niet alleen voor jezelf, maar vooral voor alle helden uit de zorg! Na het afronden van de challenge ontvang je een virtuele medaille. Deze kan je via social media schenken aan een zorgverlener die dat dubbel en dik verdient. 

Bovendien is je steun vanaf nu niet alleen maar symbolisch. Je kan ook effectief doneren om het onderzoek naar genezende behandelingen en toepassingen te versnellen en een doeltreffend vaccin te vinden. Je helpt elke patiënt vooruit met je steun, hoe klein die ook is. 

Dus blijf bewegen! Loop in je buurt binnen de richtlijnen van de overheid en schenk ook jouw medaille aan de zorgverlener van je hart. 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter