Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Vacature beleidsmedewerker Omgevingsambtenaar B4-B5

Het gemeentebestuur is op zoek naar een beleidsmedewerker omgevingsambtenaar B4-B 5 voor een voltijdse betrekking in contractueel verband voor onbepaalde duur. Meer informatie over de jobinhoud, voorwaarden en hoe je moet solliciteren vind je hieronder.  

Aanbod 

Knokke-Heist renoveert en bouwt! Als expert in ruimtelijke ordening beoordeel en behandel je diverse, complexe verkavelings- en bouwvergunningsaanvragen volgens de stedenbouwkundige voorschriften. Je stemt af en informeert burgers aan de balie. Samen met het diensthoofd formuleer je beleidsvoorstellen met betrekking tot urbanisatie & innovatie.  

Zin in een vast contract, flexibele werkuren, meer dan 35 dagen verlof, maaltijdcheques, internet, tablet, laptop, hospitalisatieverzekering, doorgroeikansen en bovenal een leuke job? Doen! 

Voorwaarden 

Minimum 4 jaar relevante beroepservaring kunnen aantonen 

EN 

Bachelordiploma  

EN 

Voldoen aan de kwaliteitsvereisten van omgevingsambtenaar: de nodige opleiding gevolgd hebben in de richting van stedenbouw, ruimtelijke ordening/planning of minstens 2 jaar relevante beroepservaring inzake ruimtelijke ordening 

Solliciteren  

Solliciteer digitaal via www.knokke-heist.be/vacatures tot en met 22 oktober 2020 en voeg je CV, motivatiebrief en eventuele bewijsdocumenten toe.  

Info en contact 

Heb je een vraag? Dan helpen wij je graag! Meer info over de functie en selectieprocedure vind je ook terug op onze website. Laila Ali Bacha - vacature@knokke-heist.be - T 050 630 158.  

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter