Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Inschrijvingen voor Zwintriathlon

Op woensdag 2 september 2020 organiseert de Sportdienst van Knokke-Heist de 22ste editie van de internationale Zwintriathlon tussen Sluis (NL) en Knokke-Heist. De publieke inschrijvingen starten op dinsdag 31 maart om 19.30 uur. De inwoners van Knokke-Heist en Sluis moeten de publieke inschrijvingen van 31 maart 2020 echter niet afwachten. Zij kunnen tot en met 20 maart genieten van een stressloze voorinschrijving. Meer info over de inschrijvingsprocedure lees je hieronder.

 

Inschrijvingsprocedure voor kandidaat-deelnemers die niet gedomicilieerd zijn in Knokke-Heist of Sluis 

 

Deel 1 - aanmelden als kandidaat

Tot en met 20 maart 2020 kun je je aanmelden als kandidaat-deelnemer.

Klik hier om het eerste deel van de inschrijvingsprocedure (met automatische betaling van € 75) op te starten en zo jouw kandidatuur te stellen.

Wie deze aanmelding met automatische betaling met succes heeft doorlopen, ontvangt aansluitend een bevestigingsmail op het ingevulde emailadres. Wie aansluitend geen bevestigingsmail ontvangt, neemt best zo vlug mogelijk contact op met zwintriathlon@knokke-heist.be

 

Deel 2 - inschrijven op dinsdag 31/3 om 19.30 uur

Ten laatste op 30 maart ontvangen alle kandidaat deelnemers een mail met hun gebruikersnaam en paswoord en meer info over het tweede deel van de inschrijvingsprocedure.

Geen mail ontvangen voor 30 maart 2020? Neem zo vlug mogelijk contact op met zwintriathlon@knokke-heist.be

Met de ontvangen gegevens kun je op woensdag 31 maart 2020 om 19.30 uur proberen jouw kandidatuur om te zetten in één van de 1.150 startrechten.

 

Inschrijvingen voor inwoners van Knokke-Heist en Sluis

 

De inwoners van Knokke-Heist en Sluis moeten de publieke inschrijvingen van 31 maart 2020 echter niet afwachten. Zij kunnen tot en met 20 maart genieten van een stressloze voorinschrijving.

Klik hier om je tot en met 20 maart 2020 in te schrijven met automatische betaling (€ 75).

Wie de inschrijving met automatische betaling heeft volbracht, ontvangt aansluitend een bevestigingsmail op het ingevulde emailadres.

Wie aansluitend geen bevestigingsmail ontvangt, neemt best zo vlug mogelijk contact op met zwintriathlon@knokke-heist.be

Opgepast! Deze inschrijving is wel afhankelijk van de opschortende voorwaarde dat men effectief inwoner is van Knokke-Heist of Sluis, een gegeven dat zal gecontroleerd worden. Indien de ingevulde gegevens niet correct zijn, wordt de inschrijving geschrapt. Het resultaat van deze controle wordt ten laatste op 25 maart 2020 aan alle betrokkenen meegedeeld. In de bevestigingsmail van 25 maart 2020 wordt ook een gebruikersnaam en wachtwoord meegedeeld i.f.v. een eventuele afmeldingsprocedure.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter