Knokke-Heist bezoeken als toerist?

De 19de editie van Knokkestyle op tijd!

Knokkestyle is de informatieve vlieger die over onze gemeente zweeft met haltes in verfijnde winkels, openbare gebeurtenissen, de intimiteit van mode of het designatelier. Een magazine dat tijd neemt voor natuur en cultuur, voor grappen en ernst. Na 19 jaar staat Knokkestyle in 2020 nog steeds middenin ieders leven als een licht aan het einde van een lange coronalockdown, waarin het redactieteam van onze Knokke-Heistse bon vivant Fabien Raes een interessante inhoud koppelt aan de kwaliteit van fotografie.  

In de editie 2020 lees je o.a. hoe Michel Preud’homme het beste van zichzelf geeft, Je krijgt de antwoorden op 6 vragen aan 6 coryfeeën uit de reisindustrie, Verder reportages over Pierre Daems designer, Emile Raes: "Een leven zonder passie kan niet," "De Goeien Tiet",  strandversie '15-'20 en de  Zoute Grand Prix.        

En toch... Knokkestyle 2020 was er bijna niet gekomen door ‘Het Virus!’ Maar de trouw van lezers en adverteerders overwint blijkbaar. Fabien Raes: “ik wil deze editie opdragen aan iedereen die stap voor stap en altijd met heel veel vragen de voorstellen en voorschriften heeft gevolgd. Omdat ze door hun burgerverantwoordelijkheid deze periode voor ons veilig hebben gehouden. 

Bovenaan de piramide staat de mantelzorger die de boodschappen doet, de vrijwilliger die mondmaskers maakt, de verzorger die zonder dralen iedereen verzorgt, de verpleger en de dokter die ‘omwikkeld’ doorheen het virus graait naar elk sprankeltje genezing dat in de mens zit. En wint. Héél vaak wint.  Voor hen deze Knokkestyle” aldus uitgever-fotograaf Fabien Raes;  

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter