Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Early Bird Run op 27 september

Op 27 september krijg je opnieuw de kans om een unieke loopervaring op te doen in de natuurpracht van de Zwinvlakte en –bosjes tijdens de Early Bird Run. Onder het motto ochtendstond heeft goud in de mond beleven de deelnemers van de Early Bird Run bij het krieken van de dag een unieke loopervaring en wil de Sportdienst een platform aanbieden om ‘samen-alleen’ te lopen als statement van solidariteit en verbondenheid. 

Zowel ervaren lopers als zij die n.a.v. COVID-19 zijn beginnen te lopen, krijgen de mogelijkheid om de longen te vullen met gezonde zeelucht. 

Met start en aankomst aan het Zwin Natuur Park en een parcours doorheen de Zwinvlakte, -duinen en -bosjes kunnen de deelnemers op zondag 27 september genieten van een unieke locatie. 

We bieden een basic organisatie aan met de nadruk op veilige omstandigheden voor de deelnemers en de medewerkers, met een minimale inzet van materiaal. Er zijn geen kleedkamers en vestiaire voorzien. Ook worden er een beperkt aantal deelnemers toegelaten en voorzien we geen tussentijdse bevoorrading. 

Afstand houden voor, tijdens en na het lopen is een gegeven dat we willen beklemtonen. 

Deelnemers starten individueel om de 10 seconden tussen 8 en 9 uur. 

Hierdoor krijgen we een lange sliert lopers die op eigen tempo een parcours van 6,5, 10,5 of 12,5 kilometer afwerken. 

Wat wel blijft is de ongerepte rust en schoonheid van de natuur als decor voor jouw sportief statement. Sporters beleven meer staat hierbij centraal: het ontwaken van de natuur, de rust en de individuele beleving. 

Maximum 360 deelnemers kunnen deelnemen aan deze unieke loopervaring. 

Deelnemers moeten zich op voorhand inschrijven en is mogelijk tot en met 21 september. 

Info: 

Sportdienst Knokke-Heist 

E Verheyestraat 14, 8300 Knokke-Heist 

Tel 00 32 (0)50 630 480 

earlybirdrun@knokke-heist.be 

Klik hier voor meer informatie omtrent de Early Bird Run 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter