Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Nieuwe handelszaak: Spectrum

Nieuwe handelszaak: Spectrum

Spectrum is een familiebedrijf uit Ieper. Ondernemer Nick Vanrobaeys is de 2de generatie die zich gepassioneerd bezighoudt met het leveren van kwaliteitsvolle en op maat gemaakte verlichting. Spectrum beschikt over de exclusieve verkoop in de regio van merken zoals: Occhio, Swarovski Exclusive Lightening, Schonbek, Lladro Lightening en Branvanegmond. Het biedt een klantgerichte service waar het inzet op kwaliteitsvolle producten met een exclusief karakter en volledig op maat van de klant.

Met een belevingsshowroom in Knokke-Heist in de Lippenslaan 280 probeert het bedrijf nog dichter bij de klanten te komen, om deze in real time de wondere wereld van verlichting te laten ontdekken. Ze kozen voor Knokke-Heist omwille van de visibiliteit die deze kustplaats biedt, niet alleen voor de lokale bevolking maar ook voor de vele bezoekers vanuit heel België en Europa.

Deze onderneming brengt Knokke-Heist een unieke inkijk in de wereld van exclusieve binnenhuisverlichting. Zeker en vast een bezoekje waard!

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter