Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Teams van Jeroen Meus en Deva Marathon Team klaar voor 100 km Run tegen Kanker

Ambassadeur Jeroen Meus wacht de lopers van de 100 km-run op zondag 22 maart 2020 graag op aan de finish in het Burgemeester Graaf Leopold Lippenspark. Jeroen stelde nauwgezet een topteam samen met o.a. Maarten Vangramberen en Saartje Vandendriessche.  Wie er nog in zit ontdek je in dit filmpje. Maar ook het lokale DEVA marathonteam van Knokke-Heist neemt deel met maar liefst 3 teams. Ondertussen hebben deze atleten 7500 EUR opgehaald voor Kom op tegen Kanker. Hieronder stellen ze zich aan je voor.

300 km lopen ten voordele van Kom op tegen Kanker

Vorig jaar in Boom nam het marathonteam van Knokke-Heist voor het eerst deel met 1 team.  

Dit jaar is deze plaatselijke sportclub met 3 teams ingeschreven. Ondertussen hebben ze dankzij giften van hun leden en de verkoop van warme drankjes en hapjes tussen Kerst- en Nieuwjaar al 7.500 EUR voor kankeronderzoek opgehaald. Onderstaande atleten lopen samen 300 km ten voordele van Kom op tegen Kanker:  

40km lopers:

Chris Peeters - Eddy Rammeloo - Karel Verbiest

30km lopers:

Mathieu Deroo - Joris Callens - Patrick Rappé

20km lopers:

Nancy De Groote - Roland Boussemaere - Odette Boes

10km lopers:

Tom Rappé - Jan De Groote - Marc Philippe

Steun het Deva MT

Je kan de 3 teams van Dema MT steunen door een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 340022127

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Het Deva marathonteam Knokke-Heist richt zich op sportieve mensen van alle leeftijdscategorieën die graag lange duurlopen doen in groep. In mei nemen 12 lopers deel aan de marathon van Praag.

 

http://marathon.deva.be

https://www.de100kmrun.be/team/deva-mt-loopt-tegen-kanker

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter