Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Vacature medewerkers Groen E1-E3/D1-D3

Goed nieuws ook voor wie groene vingers heeft. Het gemeentebestuur start een aanwervingsprocedure op voor medewerkers bij de groendienst. Het gaat om een voltijdse functie op niveau E1-E3/D1-D3 voor onbepaalde en bepaalde duur in contractueel verband. Meer info lees je hieronder.  

Aanbod 

Heb je groene vingers? Is groenonderhoud volledig jouw ding? Zin in een vast contract, meer dan 35 dagen verlof, dichtbij werken, fietsvergoeding/abonnement openbaar vervoer, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, doorgroeikansen en bovenal een leuke job? Doen! 

Voorwaarden 

In het bezit zijn van een rijbewijs B of deze behalen binnen het eerste tewerkstellingsjaar. 

Solliciteren  

Solliciteer digitaal via www.knokke-heist.be/vacatures tot en met 9 december 2020 en voeg je CV, motivatiebrief en eventuele bewijsdocumenten toe.  

Info en contact 

Heb je een vraag? Dan helpen wij je graag! Meer info over de functie en selectieprocedure vind je ook terug op onze website. Katrien Vlietinck - vacature@knokke-heist.be - T 050 630 143.  

Er wordt een wervingsreserve aangelegd. Uit deze wervingsreserve kan geput worden voor toekomstige, gelijkaardige functies.  

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter