Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Vacature medewerkers reiniging E1-E3/D1-D3

Het gemeentebestuur is op zoek naar kandidaten voor de voltijdse functie van medewerker reiniging op niveau E1-E3/D1-D3 voor onbepaalde en bepaalde duur in contractueel verband. Er wordt ook een wervingsreserve aangelegd. De inhoud van de job, de voorwaarden en hoe je moet solliciteren lees je hieronder. 

Aanbod 

Wil je het strand, de straten en pleinen nethouden in onze gemeente? Draag je graag bij tot een nette gemeente? Zin in een vast contract, meer dan 35 dagen verlof, dichtbij werken, fietsvergoeding/abonnement openbaar vervoer, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, doorgroeikansen en bovenal een leuke job? Doen! 

Voorwaarden 

Bereid zijn tot weekendwerk, verder geen specifieke voorwaarden.  

Solliciteren  

Solliciteer digitaal via www.knokke-heist.be/vacatures tot en met 9 december 2020 en voeg je CV, motivatiebrief en eventuele bewijsdocumenten toe.  

Info en contact 

Heb je een vraag? Dan helpen wij je graag! Meer info over de functie en selectieprocedure vind je ook terug op onze website. Katrien Vlietinck - vacature@knokke-heist.be - T 050 630 143.  

Er wordt een wervingsreserve aangelegd. Uit deze wervingsreserve kan geput worden voor toekomstige, gelijkaardige functies.  

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter