Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Inschrijvingen voor Love Bike & Run sluiten af op dinsdag 11 februari!

Op zondag 16 februari 2020 gaan geliefden en vrienden als duo de uitdaging aan om samen 14 km te lopen en te fietsen op het strand van Knokke-Heist. Een ontspannende tocht met zand tussen de tenen, de haren in de wind, een verrassend snuifje urban trail, een inspirerend snaartje klassiek en een praktische proef als extra pigment. Online inschrijven is nog tot dinsdag 11 februari 2020  mogelijk via www.lovebikeandrun.be

Er is één iemand van het duo die loopt en één iemand van het duo die fietst met een mountainbike. Wisselen van functie is toegestaan, andere galanterieën aangeraden. Elk duo heeft een verplichte gezamenlijke doortocht op 2 controlepunten en aan de aankomst. Het wedstrijdsecretariaat is gelegen in turnzaal van het Sint-Bernardusinstituut dat voor de gelegenheid omgetoverd is tot een romantische Valentijnssetting met sfeervolle verlichting, cava bar, muziekoptreden, … .

De start van deze amoureuze belevenis is voorzien om 11 uur op het grasveld van het Sint-Bernardusinstituut. Na de Love Bike & Run kunnen lekkerbekken voor slechts € 14 per persoon culinair genieten van 3 pastagerechtjes (keuze uit carbonara, bolognese of pesto).

Vanaf 31 januari 2020 betaalt men € 20 per duo (zonder gepersonaliseerd borstnummer).

 

Info:

Sportdienst Knokke-Heist

E Verheyestraat 14, 8300 Knokke-Heist

Tel 00 32 (0)50 630 480

lovebikeandrun@knokke-heist.be

sport.knokke-heist.be

Klik hier voor meer informatie omtrent de Love Bike and Run

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter