Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Spoor 5: Reggaenight met Spellbreakers, Mr Weazley en Big Up afterparty

Op vrijdag 14 februari 2020 verandert feestzaal ’t Verzet in Duinenwater in een broeierige reggaetent. Spoor 5 serveert er in een sfeervol decor gratis gezelligheid en fantastische livemuziek tijdens deze kille februarimaand.  Om 20 uur waaien de deuren van de zaal in Jeugdclub ’t Verzet open voor een swingende reggaenight met trendy hapjes en drankjes. Om 21 uur bijten de Spellbreakers de spits af en om 22 uur reggaet Mr Weazley er op los. Het programma wordt afgesloten met een Big UP! afterparty.

Spellbreakers

Spellbreakers komen met een missie naar Spoor 5: rootsreggae met veel respect voor de fundamentele stijlen en met een knipoog naar de Britse reggae uit de jaren ‘70 en ‘80. Deze band ademt energie en weet dat op verbluffende wijze over te brengen naar het publiek. Mis niets van deze toppers en zak op Valentijn af naar jeugdclub ‘t Verzet voor music, peace and a lot of love!

Mr. Weazley

Mr. Weazley, een achtkoppige groovy band uit Arnhem, knalt een explosieve en dansbare mix van hiphop, reggae en afrobeat uit de boxen die je nog lang zal heugen. Benjamin Thode aka Mr. Weazley neemt je bij de hand om samen met zijn mannen een enorme dosis energie over je heen te storten. Met deze feestbeesten die overigens een dikke livereputatie hebben, zal 14 februari nog nooit zo vol passie beleefd hebben!

Spoor 5 is een coproductie van vzw cultuurcentrum Knokke-Heist en Jeugdclub 't Verzet.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter