Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Kringwinkel in Heist heropent op 12 mei

Ook Kringwinkel ‘t Rad in de Kursaalstraat opent op dinsdag 12 mei 2020 opnieuw zijn deuren. Klanten die de winkel bezoeken worden verzocht om aan de inkom de handen te ontsmetten en afstand te houden. De klanten worden beperkt in aantal en zijn verplicht om een winkelmandje te gebruiken.  Op deze manier wordt het aantal aanwezigen gemonitord.  De te respecteren maatregelen omtrent social distancing worden via affiches en stickers gecommuniceerd.  Aan de kassa is plexiglas voorzien. 

Pashokjes worden alternerend gebruikt en na gebruik ontsmet.  Gepaste kledij die niet wordt aangekocht, wordt pas daags nadien opnieuw in het rek gehangen. 

In het geefpunt (plaats waar tweedehandse spullen kunnen ingeleverd worden) krijgen klanten in deze coronaperiode geen waardebonnetje van het aantal binnen gebrachte kilogram materiaal.  

Ophalingen op afroep (bij mensen thuis) worden opnieuw opgestart onder voorbehoud vanaf 18 mei 2020, maar zeker vanaf 25 mei 2020.  Afspraak hierbij is dat de op te halen goederen moeten klaar staan op de stoep.  

De inboedelservice (dienstverlening waarbij hele inboedel inclusief afval wordt opgeruimd volgens een bepaalde kostprijs) staat voor onbepaalde duur on hold.  

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter