Knokke-Heist bezoeken als toerist?

KTKH verplaatst komedie De Pineut naar juni

De toneelvoorstellingen van de komedie De Pineut op 26, 27 en 28 maart 2020 werden omwille van de Coronamaatregelen afgelast.  Acteurs en regisseur Jan Charles vonden dit stuk te goed om zomaar te annuleren. Het KTKH heeft er dus voor gekozen om het stuk te verplaatsen naar donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 juni 2020 om 20 uur in het Cultuurcentrum Scharpoord.

Wat met reeds aangekochte kaarten?

Mogelijkheid 1: Je wenst het stuk nog te zien op één van de andere data

Dan worden de kaarten gewoon geruild. Je brengt je oude kaarten terug binnen op de plek of bij de persoon bij wie je ze gekocht hebt en je ontvangt nieuwe kaarten voor je gekozen datum.

Mogelijkheid 2: Je kan je helaas niet vrijmaken in juni en wenst te annuleren

Dan wordt de kaart uiteraard terugbetaald. Ook nu breng je je kaarten binnen bij de persoon of instantie waar je ze gekocht hebt en betaalt het KTKH het bedrag terug.

Als je online een kaart hebt gekocht, volstaat het om te antwoorden op een ontvangen e-mail.

Het KTKH deel uitdrukkelijk mee dat de oude kaarten niet meer geldig zijn voor de nieuwe voorstellingen. Ze moeten effectief omgewisseld worden.

 

De laatste dag van omruilen is 1 mei 2020.  Na 1 mei kunnen geen kaarten meer omgeruild worden.

Het bestuur en de leden van het KTK hopen iedereen terug te mogen verwelkomen op 18, 19 of 20 juni 2020. Ook dankzij de medewerking van het Gemeentebestuur Knokke-Heist en het Cultuurcentrum Scharpoord zal het KTKH zijn uiterste best doen om van 'De Pineut' een onvergetelijke voorstelling te maken! 

groepsfoto KTKH

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter