Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Vacature directeur MAAK - Open Huis voor Kunsten

Het gemeentebestuur start met een aanwervingsprocedure met aanleg van een wervingsreserve voor de functie van directeur in MAAK – open Huis voor Kunsten. Binnen het deeltijds kunstonderwijs is de academie ‘MAAK’ in Knokke-Heist een ontmoetingsplek voor iedereen die zich artistiek wil uiten in beeld, dans, muziek en woord. Als directeur leid je met passie, innovatie en pedagogische gedrevenheid de academie waar kunst- en cultuureducatie centraal staat. Je stuurt leerkrachten, begeleiders, vrijwilligers en medewerkers aan met oog voor engagement, ontwikkeling en visie. Zin in deze boeiende, creatieve job vol uitdaging? Hieronder vind je de voorwaarden en hoe je moet solliciteren voor deze voltijdse statutaire functie. 

Voorwaarden 

  • Masterdiploma hoger kunstonderwijs of gelijkgesteld 
  • Bewijs van pedagogische bekwaamheid 
  •  ≥ 8 jaar relevante beroepservaring in een onderwijsomgeving 
  • Grote affiniteit met beeld, muziek, woord en dans en de kunstwereld op zich 

Solliciteren 

Solliciteer digitaal via www.knokke-heist.be/vacatures tot en met 5 juni 2020 en voeg je CV, motivatiebrief en eventuele bewijsdocumenten toe. 

Info en contact 

Heb je een vraag? Dan helpen wij je graag! Raadpleeg ook de infobundel op de website met specifieke info. Katrien Vlietinck - vacature@knokke-heist.be - T 050 630 143. 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter