Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Knokke-Heist: place to be voor sportievelingen op het strand

Watersport  

Knokke-Heist bruist. In de zomer meer dan ooit. De golven in het bijzonder, maar ook en misschien vooral de sportievelingen op de golven. Windsurfen, kitesurfen, zeilen, … de stranden van Knokke-Heist nodigen uit tot recreatief genieten. Sea, sun & sports! De vijf watersportcentra en Lakeside Paradise zijn optimaal uitgerust om je favoriete strand, - en watersport te beoefenen en zijn dagelijks geopend in de zomer. Wie zich wat onzeker voelt of een nieuwe discipline onder de knie wil krijgen, kan een beroep doen op de geschoolde monitoren die graag even tonen hoe het moet.  

  
Sportstranden  

Naast de watersportcentra zijn de twee sportstranden een toeristische oase waar mensen op zoek naar sportieve animatie en recreatie hun dorst kunnen lessen. Tenzij we alsnog worden teruggefloten door de coronamaatregelen, is het de bedoeling om in juli en augustus de sportstranden te openen. Om de sportstranden op een veilige manier te organiseren, switcht het concept van een vrij toegankelijke sportruimte met een vaste programmatie naar een afgesloten sportruimte met een beperkt aantal personen per afgebakende sportzone. Noodgedwongen geen tornooien meer, maar wel volop inzetten op vrij sporten in gecontroleerde omstandigheden. 

Speel je graag een partijtje beachvolleybal of beachvoetbal onder de stralende zon? Of ben je verlekkerd op een spelletje petanque, Mölkky of Kubb in het zachte zand? Op het sportstrand van Knokke (Rubensplein) en het sportstrand van Heist (Kardinaal Mercierstraat) kan je voor dit alles van 1 juli t.e.m. 28 augustus 2020 opnieuw dagelijks van 10.30 tot 18 uur terecht. Ieder weekend worden er op het sportstrand van Heist onder meer danssessies en yogalessen georganiseerd. Onder deskundige begeleiding van gediplomeerde monitoren en met kwalitatief materiaal kan je hier de hele zomer lang allerhande strandgerelateerde sporten beoefenen. 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter