Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Hotel Britannia gaat voor 4 sterren

Hotel Britannia in Knokke ondergaat dezer dagen een complete metamorfose. De bedoeling is om de kamers en het interieur op te waarderen, zodat het hotel op termijn vier sterren krijgt. De heropening is voorzien midden maart 2021. 

Sinds deze zomer is Stefaan Vanhollebeke de uitbater van Hotel Britannia. Deze horecaondernemer runt in Knokke ook brasserie La Terrasse du Zoute en Hotel Lugano. In het verder uitbouwen van Hotel Britannia vindt Stefaan Vanhollebeke een nieuwe uitdaging. 

Werkzaamheden al gestart 

Normaal hadden de verbouwingen pas begin 2021 moeten beginnen, maar corona heeft de plannen veranderd. Aangezien er nu weinig perspectieven zijn, vond de hotelier het opportuun om nu al te starten met de renovatiewerkzaamheden. De bedoeling is om het gerenoveerde hotel midden maart te heropenen. Na de heropening zal het hotel zich voornamelijk richten op het toerisme tijdens de vakantieperiodes en op zakenlui de rest van het jaar. 

Interieur te koop 

Hotel Britannia telt 30 kamers en gaat een complete metamorfose ondergaan. Heel het interieur wordt vervangen en staat momenteel te koop. Het gaat om badkamers, bedden, televisies, tafels enzovoort. Wie wil weten wat te koop staat, kan deze link raadplegen. 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter