Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Warmste Week 2020:Vief-lijn zorgt voor hartverwarmend gesprek met ouderen

Een warm gesprek, steun van de mensen rondom je of een veelzeggende knuffel: we weten nu - temidden van deze tweede lockdown - meer dan ooit hoe waardevol deze zaken zijn. Maar wie helpt je als je maar weinig mensen om je heen hebt die je kunnen ondersteunen? De coronacrisis duwt daarbovenop heel wat ouderen nog verder in een sociaal isolement. Daarom besliste de organisatie Vief om zich voor De Warmste Week te richten op 'Eenzaamheid bij ouderen', aan de hand van de Vief-lijn. Van dinsdag 1 tot en met vrijdag 18 december 2020 zetten de medewerkers en vrijwilligers van Vief zich in om iedereen op te bellen die nood heeft aan een hartverwarmend gesprek. 

Nood aan hartverwarmende babbel?  

Op deze manier wil Vief helpen de eenzaamheid bij ouderen te bestrijden en de mentale ballast die de coronacrisis met zich meebrengt wat te verlichten.  Wil jij ook graag een ondersteunende en hartverwarmende babbel? Schrijf je dan in via de website www.vief.be/warmsteweek2020. Inschrijven kan ook door te bellen of een berichtje te sturen naar het nummer T 0492 49 37 08. 

Info over deze actie kun je ook terugvinden op de website van de Warmste Week: https://dewarmsteweek.be/projecten/vief-lijn-een-hartverwarmend-gesprek-met-ouderen.   

Vief West-Vlaanderen vzw l Tel. 056 25 72 61 l info.west@vief.be l www.vief.be/vief-West-Vlaanderen.   

Volg Vief via www.facebook.com/viefwestvzw.  

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter