Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Kaashappening vervangt barbecuefestijn van de Kleine Dennen

Het traditionele barbecuefeest van de Kleine Dennen zou aanvankelijk uitgesteld worden naar zondag 20 september 2020 indien dit verantwoord zou zijn. De realiteit is echter dat het coronavirus nog te sterk aanwezig is, vandaar dat de organisatoren beslist hebben om een andere formule uit te dokteren die ook wat geld in het laatje brengt. Op zondag 20 september 2020 wordt daarom een kaashappening georganiseerd om de werking van de Kleine Dennen te ondersteunen.

Bestelling kaasboxen

De medewerkers verkopen boxen met verschillende soorten kaas voor de mooie prijs van 18 euro/box. Elke box bevat ongeveer 1 kg kaas. De kaasboxen kunnen tot dinsdag 1 september 2020 besteld worden via deze link of via de medewerkers van Kleine Dennen. De bestelling is pas definitief na betaling. In deze link hoef je niet het aantal personen invullen, enkel het aantal boxen dat je wil bestellen. De boxen kunnen afgehaald worden in Kleine Dennen (Haagwinde 77) op zondag 20 september 2020 van 10 tot 17 uur. De medewerkers zorgen ervoor dat dit op de meest veilige manier kan gebeuren.

Kleine Dennen

Kleine Dennen is een afdeling van VZW De Patio en biedt de modules verblijf, kamertraining en contextbegeleiding aan voor maximum 18 jongeren. De doelgroep zijn meisjes en jongens vanaf de geboorte tot aan 18 jaar die omwille van een verontrustende situatie tijdelijk of langdurig niet meer thuis kunnen verblijven. De hulpverlening kan verlengd worden tot aan 21 jaar. De Kleine Dennen werken vanuit de hulpvraag van de jongere en zijn/haar context om maximale ontwikkelingskansen te bereiken en de context te ondersteunen in het opvoedingsproces van de jongere. De doelstellingen worden opgenomen in het handelingsplan en worden 6-maandelijks geëvalueerd.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter