Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Knokke-Heists Team Running for Health bereidt zich met Food & Beverage-dag voor op 100 km Run voor Kom op tegen Kanker

Ook de Knokke-Heistse Stefanie De Groote, Kathleen Van Steen – Lanckriet,  Nathalie Neyts en Annick Deprez- Mestdach nemen op zondag 22 maart 2020 deel aan de 100 km Run voor Kom op Tegen Kanker. Op zondag 8 maart 2020 van 11.30 tot 19.30 uur organiseren de dames in het Margaretacentrum en kerkplein op het Maurice Lippensplein een geanimeerde Food & Beverage Day. Kom allemaal meesmullen en help het team om 2500 euro startgeld bijeen te sprokkelen ten voordele van Kom op tegen Kanker. Je leest er hieronder meer over.

Stefanie, Katleen, Nathalie en Annick, vier enthousiaste en sportieve Knokse dames. Elk hebben ze zo hun eigen redenen om Kom op tegen Kanker te steunen. Doordat de 100km-run dit jaar in hun thuisstad doorgaat, zijn ze extra gemotiveerd om samen deel te nemen. Dit damesteam staat alvast te popelen om de longen uit hun lijf te lopen!

Wil je hen financieel ondersteunen, kom dan zeker op zondag 8 maart 2020 naar de Food & Beverage-day. Geniet van hapjes uit de foodtruck, een aperitiefje, verse soep, broodjes, een streekbiertje, taart met koffie of thee. Ontdek daarnaast allerlei mooie en lekkere eigen creaties aan hun verkoopstandjes! Of steun Team Running for Health met een gift via https://www.de100kmrun.be/teams Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar Belangrijk: een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter