Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Uitbreiding openbare toiletten in Knokke-Heist

Ondanks de coronacrisis verwacht het gemeentebestuur in de herfstvakantie heel wat tweedeverblijvers en bezoekers die naar de badplaats afzakken om er te shoppen en/of te genieten van de natuur. Omdat de horecazaken nog minstens tot 19 november 2020 gesloten zijn, heeft het college van burgemeester en schepenen beslist om het aanbod aan openbare toiletten uit te breiden. Op deze manier beschikt al wie op stap is in de kustgemeente over voldoende sanitaire faciliteiten en blijft de netheid van het openbaar domein beter gegarandeerd.

Vanaf dinsdag 27 oktober 2020 worden er in de toeristische zone mobiele toiletten geplaatst op het Albertplein en Rubensplein. Ook op de markten op het Stationsplein in Heist en op het Alfred Verwee- en Gemeenteplein Knokke komt er telkens een sanitaire unit met zowel toiletten voor dames- als heren.

Het volledige aanbod van openbare toiletten vind je op de toeristische website van Knokke-Heist via volgende link: https://www.myknokke-heist.be/nl/openbare-toiletten

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter