Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Schenk via Foodiez een broodje aan onze zorgverleners!

In deze uitzonderlijke tijden wil ook broodjeszaak Foodiez op de Zeedijk-Albertstrand 534 in Knokke-Heist er graag zijn voor de mensen uit de zorgsector. Zij staan in de huidige situatie onder zware druk en draaien meer dan dubbele shifts. Daarom wil Kenneth Boucquez, zaakvoerder van Lunchpakket Brugge en Foodiez Knokke-Heist de personeelsleden uit de zorgsector – én eigenlijk alle helden van nu – nog eens een extra hart onder de riem steken. Wanneer sympathisanten zijn project Lunchpakket & Foodiez for charity steunen, kan deze ondernemer personen uit de zorgsector geregeld een gratis maaltijd verschaffen.  

Schenk een broodje 

De bedoeling is dat bedrijven en/of particulieren een bepaald bedrag storten en dat Foodiez voor dit bedrag een maaltijd bezorgt aan een persoon uit de zorgsector. Je kiest zelf welk bedrag je wenst te storten. Van dit bedrag gaat 90% effectief naar de maaltijden zelf, 5% gaat naar vervoer en 5% naar administratieve kosten (Bancontact). Zowel particulieren als bedrijven kunnen dit initiatief steunen via https://schenkeenbroodje.be/product/schenk-je-broodje/ 

Publicitaire meerwaarde voor bedrijven 

“Voor bedrijven die sponsoren is er nog een publicitaire meerwaarde: ze krijgen van ons een duidelijk zichtbare plaats met hun logo op zowel onze site ‘Gulle sponsors’ als onze Facebookpagina legt Kenneth Boucquez uit. “Op die manier wordt ons goede doel een ‘win-winverhaal’: wij kunnen aan het werk blijven, de bedrijven krijgen een interessante kans op positieve publiciteit en bovenal steunen we samen een goed doel, namelijk maaltijden verschaffen aan de zorgsector! Volg in de komende periode zeker ook onze Facebookpagina om de dankbare gezichten te zien van het personeel uit de zorgsector! In de toekomst hopen wij op een gelijkaardige wijze ook personeelsleden – helden – uit andere sectoren een extra steuntje in de rug te kunnen geven” aldus Kenneth Boucquez.  

Voor alle infohttps://schenkeenbroodje.be/ 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter