Knokke-Heist bezoeken als toerist?

For Freedom Museum op spelbord Monopoly Knokke-Heist

Vorige week werd aangekondigd dat Knokke-Heist een eigen versie van het wereldberoemde bordspel Monopoly krijgt. Deze uiterst gelimiteerde uitgave zal pleinen, straten en gebouwen uit alle deelgemeenten van Knokke-Heist bevatten. Maar ook de Kans- en Algemeen Fonds-kaartjes zullen in een Knokke-Heists jasje worden gegoten. Eén vakje van het Monopolybord werd echter nog niet ingevuld. Alle Knokke-Heistenaars kregen de kans om hun favoriet te kiezen uit een 15-tal opties. Die stemronde is afgelopen sinds gisterennacht 23u59 en de winnaar is bekend: het For Freedom Museum uit Ramskapelle komt terecht op het Monopoly bord. 

Uiteindelijk werden er meer dan 6.000 unieke stemmen verzameld in een week tijd. Vele inwoners waren zodanig enthousiast dat ze dikwijls meerdere stemmen probeerden uit te brengen. Echter werden alleen de unieke stemmen opgenomen in de telling. 

Ongeveer 27% van de getelde unieke stemmen ging naar het For Freedom Museum. De eerste achtervolger is Tennisclub Duinbergen met 24% van de stemmen. Het For Freedom Museum en de Tennisclub uit Duinbergen zijn dus de grote slokoppen van deze poll. Zij vergaarden samen meer dan de helft van de stemmen. Op de derde plaats vinden we het Carnaval in Heist. Net buiten de top 3 stranden VV Westkapelle, Royal Knokke FC, de Visserskapel in Heist en Royal Zoute Tennisclub op een zakdoek van elkaar. 

Bovendien werd Monopoly Knokke-Heist heel warm onthaald door de inwoners. De voorverkoop schoot als een komeet de lucht in. Er zijn inmiddels meer dan 100 stuks besteld via pre-order voor deze beperkte Monopoly Knokke-Heist editie en dat in amper een week tijd. 

Vooruitbestellen is nog steeds mogelijk via www.MONOPOLYKNOKKEHEIST.be

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter