Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Studentenjobs theatertechniek en tentoonstellingsbouw (18+)

Geboren met 2 rechterhanden en geen ‘zittend gat’? Dan heeft het gemeentebestuur de perfecte vakantiejob voor jou. Bij Tentoonstellingsbouw loopt jaarlijks in de zomer de kunstbeurs Art Nocturne in het cultuurcentrum Scharpoord. Een uitgebreide opbouw is hierbij nodig om het gebouw om te toveren tot beurs, verschillende standen. Nadien is er ook de afbraak.
Jij helpt met het voorbereiden van de tentoonstelling, zoals het zagen van panelen, verwijderen van nagels, nietjes en plakband, kijkkasten maken en schilderen,…

Bij Theatertechniek zijn jouw helpende handen meer dan welkom voor de technische ondersteuning van voorstellingen binnen het Cultuurcentrum en openluchtanimatie.
In de zomer wordt alle theater-technisch materiaal gecontroleerd en onderhouden. Je helpt dus bij de instandhouding, de netheid en het goed functioneren van de infrastructuur. Daarnaast verzorg je samen met een ervaren technieker de openluchtactiviteiten en help je met de opbouw van de kunstbeurs Art Nocturne. De ideale vakantiejob voor actieve studenten, beloond met een flinke som op je bankrekening!

Solliciteer vóór 14 februari 2020 via www.knokke-heist.be/vacatures
Meer info vind je op de site terug of kan je opvragen via tracy.vlietinck@knokke-heist.be
T 050 630 200

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter