Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Heropening Sincfala met gratis museumbezoek!

Sincfala, het Museum van de Zwinstreek in de Pannenstraat in Heist gaat opnieuw open vanaf woensdag 1 juli 2020. Dit gebeurt wel op een nieuwe manier: met minder mensen tegelijk in het museum en extra voorzorgsmaatregelen. Ook is voor iedereen een starttijd noodzakelijk. Goed om weten: tijdens de maanden juli en augustus is het museumbezoek gratis

Bubbel van maximum 10 personen 

Om aan de veiligheidsvoorschriften te voldoen en het aantal bezoekers te beperken, werkt het museum tijdelijk met een reservatiesysteem. Elke 15 minuten kan een “bubbel” van maximum 10 personen het museum bezoeken. De medewerkers vragen bezoekers om de voorschriften te volgen inzake het gebruik van ontsmettende handgel, het respecteren van de 1,5 meter afstandsregel en het volgen van het aangeduide parcours in het museum. 

Verplichte reservatie! 

Reserveren is verplicht. Dit kan via de website www.sincfala.be, ter plaatse in het kantoor voor toerisme van Knokke of Heist of telefonisch op het nummer 050 53 07 30 van het museum Sincfala, telkens tijdens de kantooruren van 10 tot 17 uur. Wees stipt op tijd, anders vervalt je reservatie. Ben je ter plaatse zonder reservatie vooraf, dan kan je alsnog binnen in het museum indien er op dat ogenblik geen andere bezoeken ingepland staan. 

De medewerkers van het museum Sincfala wensen je alvast een fijn bezoek!  

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter