Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Shop in the name of love met de Knokke-Heist Shopping Shuttle

Winkelen in Knokke-Heist is puur genieten, zien en ontdekken in en langs honderden winkels. Van verfrissend eenvoudig tot opmerkelijk exclusief met de grootste internationale, gerenommeerde topmerken die pronken met een flagshipstore in de Gouden Shoppingdriehoek Lippenslaan, Dumortierlaan en Kustlaan. In Knokke-Heist winkel je anders dan elders. En... non-stop, want ook op zon- en feestdagen zijn de winkels open. 

Shop till you drop met de Knokke-Heist Shopping Shuttle 

De gemeente zet deze zomer zijn status van shoppingparadijs nog meer in de verf. Vanaf zaterdag 4 juli 2020 kunnen alle shoppers gratis gebruik maken van deze elektrische shuttledienst. De rit alleen al in deze trendy en geluidsarme citymobiel maakt dit tot de meest unieke hop on hop off-ervaring van de Belgische kust! De shoppingpendelaars worden wel verzocht om tijdens de rit een mondkapje, sjaal of bandana te dragen.  

Van 11 tot 20 uur permanent 2 tot 3 shuttle-bussen 

Deze shopping shuttles verbinden de belangrijkste winkelstraten met elkaar. Deze dagelijkse shuttledienst pendelt permanent van 11 tot 20 uur (met laatste vertrek aan parking Duinenwater om 18.30 uur). Van maandag tot vrijdag rijden er 2 e-shuttle bussen rond. Op zaterdag en zondag komt er nog een 3de citymobiel bij. 

10 haltes 

De shuttle passeert langs 10 haltes die dezelfde zijn in beide richtingen van het parcours: 

Duinenwater – Jeugdherbergstraat – Alfred Verweeplein – Elizabetlaan – Dumortierlaan – Van Bunnenlaan – Heilig Hartkerk – Driehoeksplein – Albertplein – Minigolf Het Zoute 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter