Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Kinepraktijk Cobbaert stapt 80 km voor het goede doel

De 8 collega’s van Kinepraktijk Cobbaert wandelen op 18 december 2020 de hele Belgische kust af voor het goede doel. Een tocht van maar liefst 80 km. De opbrengst gaat naar de organisatie De Kleine Dennen in Duinbergen. Patiënten, kennissen, vrienden, familie en sympathisanten kunnen voor 10 euro een gokje wagen over hoeveel km het team van Kinepraktijk Cobbaert samen zal wandelen (maximaal 640 km als alle 8 collega’s de finish halen) en over hoeveel tijd ze daar zullen over doen (uren, minuten en seconden met pauzes inbegrepen met een maximum van 19 uur binnen de avondklok). De 8 collega’s zullen in twee groepjes van 4 op een coronaproof manier wandelen. Waag jij ook een gokje? Neem contact op via T 050 62 41 43 - info@kinecobbaert.be. De winnaar van de pronostiek wint een mooie verrassingsmand.

De Kleine Dennen is een afdeling van VZW De Patio en biedt de modules verblijf, kamertraining en contextbegeleiding aan voor maximum 18 jongeren. De doelgroep zijn meisjes en jongens vanaf de geboorte tot aan 18 jaar die omwille van een verontrustende situatie tijdelijk of langdurig niet meer thuis kunnen verblijven.

Op de foto (vlnr): Niels Droesbeke, Karel Heyman, Maarten Cobbaert, Jeroen Devriese, Anne-Sophie Strubbe, Gaitien De Bree (ontbreken op de foto: Maxime Jacxsens en Sam Devinck).

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter