Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Inschrijvingen Vakantieplusstages zomervakantie starten op 20 maart

Zoals elke vakantie, heeft de jeugddienst van Knokke-Heist een fantastisch programma klaar staan voor de zomervakantie. Kinderen kunnen terecht op Het Speelplein en er zijn ook tal van leuke vakantiestages gepland. Er staan opnieuw heel wat creatieve, sportieve en zotte Vakantieplusstages op het programma. Inschrijven hiervoor kan vanaf vrijdag 20 maart via https://shop.knokke-heist.be/Activities/Overview?Shop=0703DD14-3127-4B23-B08F-B5B2EC6A823B en in het Cultuurcentrum Scharpoord vanaf zaterdag 21 maart 2020.

Vakantieplushotspots 

Deze zomervakantie is er een nieuwigheid, de Vakantieplushotspots: MAAK en Het Anker. Hier kan je genieten van voor-, middag- en na-opvang en de combinatie maken met Het Speelplein of een andere stage in dezelfde hotspot. Naast deze hotspots, zijn er ook heel wat toffe stages op externe locaties zoals Surfers Paradise, het boshuisje ... Vervoer van en naar deze locaties moet door de ouders zelf worden voorzien.

Tijdens de zomervakantie kan elk kind tussen 3 en 13 jaar oud ook elke dag terecht op Het Speelplein in deelgemeentes, Knokke, Heist en Westkapelle om te ravotten. Ouders hoeven hun kind hier niet voor in te schrijven en betalen slechts € 1 per halve dag en dus € 2 voor een hele dag speelplezier. Nieuw vanaf de zomer is dat Het Speelplein ’t Plein en De Blekker verhuizen naar De Marge. De Korenbloem in Heist en De Speelpelle in Westkapelle blijven bestaan.

Voor het volledige programma en gedetailleerde info, raadpleeg jeugd.knokke-heist.be.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter