Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Gratis rolschaatslessen bij Rosie’s Roll-in Roller Disco

Heb jij de kleurrijke roller disco aan de Margaretakerk al ontdekt? Rolschaatsen is weer helemaal hip en je moet het gewoon eens geprobeerd hebben. Je kan er nog tot eind augustus elke dag terecht tussen 14 en 21 uur, de toegang kost € 5. Er wordt uiteraard alles aan gedaan om het coronaproof te houden. 

Gratis rolschaatslessen 

Voor wie het rolschaatsen graag goed onder de knie wil krijgen, zijn er vanaf nu elke vrijdagmiddag van 17 tot 18.30 uur rolschaatslessen. Niemand minder dan negenvoudig Belgisch kampioen kunstschaatsen Katrien Pauwels leert je de basistechnieken. Na deze les zal je gegarandeerd iedereen kunnen verbazen met je rolschaatskunsten. De lessen zijn helemaal gratis, je betaalt enkel de toegang tot de rolschaatspiste (€ 5). 

TikTok- en Instagramstop 

Rosie’s Roll-in Roller Disco is bovendien één van de stops van de TikTok- en Instagramroute. Je kan er fantastisch leuke foto’s nemen of je kan een challenge opnemen voor TikTok. Een leuke uitdaging voor jong en oud. De andere stops van de routes kan vinden op de website www.myknokke-heist.be

Rosie’s Favourites 

Wil je graag alles erop en eraan? Dat kan! Voor een pakket met Rosie’s Favourites betaal je € 20 en krijg je niet alleen toegang tot de piste, maar ook een paar hippe sokken om te matchen met je rolschaatsen, een bakje popcorn én een leuke surprise in één van de handelszaken. Ook leuk om aan iemand cadeau te doen. De pakketjes zijn ter plaatse te koop of bij Toerisme Knokke (Zeedijk 660). 

Rosie’s Roll-in Roller Disco 

Elke dag tot en met 30 augustus van 14 tot 21 uur op het plein voor de Margaretakerk. 

Elke vrijdag van 17 tot 18.30 uur: gratis rolschaatslessen door Katrien Pauwels (toegang tot de piste: € 5). Foto: Frankieandfish 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter