Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Komedie Een man een man met Herbert Flack en Bob De Moor

Op vrijdag 17 januari 2020 om 20 uur staat Een man een man op de affiche van het CC Scharpoord. Topacteus Bob De Moor en Herbert Flack, die tot nu toe vreemd genoeg zelden de planken deelden, brengen deze komedie samen met de Nederlandse theater- en musicalactrice Fleur Hendriks.
 

Is het erg als je je niet meer herinnert waar je het over had voordat je naar de WC ging? Nee, tenzij je samen met een collega uit eten gaat om de vriendschap te versterken. Want dan zou je willen dat je je herinnerde waar je het over had voordat je naar de WC ging. Anders zou het zomaar kunnen dat zo’n ogenschijnlijk klein detail uitgroeit tot een avond vol wantrouwen, verbaal geweld en miscommunicatie. En dan zou het ook zomaar kunnen dat van de gezworen vriendschap geen spaander heel blijft. EEN MAN EEN MAN is een komedie over twee mannen, een tafel, een serveerster en vooral dat je de dingen niet groter moet maken dan ze zijn.
 

'De optelsom van een scherpe, valse tekst, mooie acteurs en een goede eindregie maakt van Een man een man, een fijne, irritante, goedgelukte voorstelling.' - Theaterkrant, ****
'Prins en Bloemen schreven een hilarisch stuk waar de verbale ballen in hoog tempo over het net vliegen'- Het Parool

 

Met: Herbert Flack, Bob De Moor en Fleur Hendriks
Regie: Tania Poppe
Tekst : Kees Prins en Roel Bloemen

Prijs

€ 17 - € 14 KH Uitpas, BILL, groepen +10 pers

Leeftijd

Jongeren vanaf 15 jaar (15+)

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter