Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Al 500 Knokke-Heistenaars dienden hun voorstel in voor naam voor nieuwe polyvalente zaal in Sint-Niklaaskerk Westkapelle

De Cultuurraad is op zoek naar een naam voor de nieuwe polyvalente zaal in de Sint-Niklaaskerk Westkapelle. Het dagelijks bestuur geeft je al drie mogelijke suggesties waar je uit kan kiezen, maar je krijgt ook de kans om zélf een suggestie te doen. Momenteel hebben al een 500-tal inwoners deelgenomen aan deze poll. Stemmen kan nog tot zondag 13 december 2020 via op www.hoplr.com/enquete/naam-zaal-Westkapelle Je kan ook het deelnamestrookje in de Tam-Tam van deze week invullen en in de stembus in de Sint-Niklaaskerk droppen. Na afloop van de bevraging bezorgt de Cultuurraad de top 3 van de namen aan het gemeentebestuur, dat dan definitief de knoop doorhakt. 

Wat zijn de voorstellen? 

Je kan kiezen uit onderstaande drie namen: 

  • Dorpshuis 
  • Waescapelle 
  • Hemelrijk 

Heb je zelf een voorstel? Dan kan je dat ook doorgeven in de bevraging. Opgelet: om geldig te stemmen mag je maar één voorstel aankruisen OF een nieuwe naam doorgeven. 

Heb je nog vragen? 

Neem contact op met de Cultuurraad: · voorzitter Dirk Overstraete - cultuurraad@knokke-heist.be - T 050 61 10 01 · Johan Cabooter - johan.cabooter@telenet.be - T 0495 38 45 37 (na 19 uur) 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter