Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Vacature adjunct-diensthoofd dienst Welzijn B4-B5

Aanwerving met aanleg wervingsreserve – voltijds – onbepaalde duur – contractueel

Je staat in voor het aansturen van het team maatschappelijk werkers. Binnen het wettelijk kader detecteer je noden en adviseer je het welzijnsbeleid en de hulpverlening. Je bereidt dossiers voor, motiveert deze en zorgt voor een correcte en heldere communicatie ten aanzien van de cliënt, de collega’s en het beleid. Ben je een sterke leider die graag in een sociale, dynamische context aan de slag gaat? Solliciteer!

Zin in een vast contract, flexibele werkuren, meer dan 35 dagen verlof, maaltijdcheques, internet, tablet, laptop, hospitalisatieverzekering, doorgroeikansen en bovenal een leuke job? Doen!

Voorwaarden

  • Minimum 4 jaar relevante beroepservaring kunnen aantonen
  • Bachelor diploma, bij voorkeur in het sociaal-agogisch werk (voor sommige functies is een specifiek diploma maatschappelijk assistent of sociale gezondheidszorg noodzakelijk)

Solliciteren

Solliciteer digitaal via www.knokke-heist.be/vacatures tot en met 24 september 2020 en voeg je cv, motivatiebrief en eventuele bewijsdocumenten toe.

Info en contact

Heb je een vraag? Dan helpen wij je graag! Meer info over de functie en selectieprocedure vind je ook terug op onze website. Katrien Vlietinck - vacature@knokke-heist.be - T 050 630 143.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter