Knokke-Heist bezoeken als toerist?

D’M&S lanceert de Mise en Plage Tasting Tour

Sinds 8 juni 2020 mogen de restaurants hun deuren weer openen. D’M&S, organisator van (het tot volgend jaar uitgestelde) culinair tasting festival Mise en Plage in Knokke-Heist, wil die heropstart mee ondersteunen en lanceert de Mise en Plage Tasting Tour. Het idee is simpel: van 21 juni (de voorziene startdatum van Mise en Plage) tot 30 september 2020 kan wie dat wil een tafel boeken bij de 40 chefs die dit jaar normaal op Mise en Plage hadden gestaan. Iedereen kan bij hen het gerecht komen proeven dat ze voor het prestigieuze tasting event hadden voorzien. 

Zo wil D’M&S de deelnemende restaurants een hart onder de riem steken en de horeca in Knokke-Heist en omgeving mee promoten. De volledige promotiemachine van Mise en Plage zal worden ingezet om dit nieuwe culinaire initiatief te promoten. De restaurants die zich hadden geëngageerd voor Mise en Plage 2020 kunnen kosteloos deelnemen. 

Pieter Derudder, organisator: “De chefs moeten gewoon de voetjes mee onder tafel steken en hun gasten verwennen! Het enige wat we van hen vragen is dat ze hun Mise en Plage signature dish een plaats geven op de menukaart. Wij nemen de rest voor onze rekening, samen met Knokke-Heist en Sabato, onze mediapartner. Zo willen we mee onze schouders zetten onder een geslaagde heropstart en het zomerseizoen toch extra glans geven!” 

De voorbereidingen voor de Mise en Plage Tasting Tour zijn volop aan de gang. 

Voor alle info: https://www.misenplage.be/nl 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter