Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Dienstencentrum Den Hoek tijdelijk gesloten voor niet-residenten

Om verdere verspreiding van COVID-19 virus tegen te gaan adviseerde het Agentschap Zorg en Gezondheid om de dienstverlening van het lokaal dienstencentrum Den Hoek in de Westkapellestraat in Westkapelle aan te passen. Daarom besliste Curando om vanaf 2 november 2020 het dienstencentrum tijdelijk te sluiten. Dit heeft als gevolg dat alle geplande activiteiten voor onbepaalde tijd geannuleerd worden. 

Uitzondering voor bewoners van assistentiewoningen 

Het dienstencentrum is gesloten maar er is wel een uitzondering voor de bewoners van de assistentiewoningen. Zij mogen volgens de richtlijnen van het Agentschap Zorg en Gezondheid ’s middags in de ontmoetingsruimte lunchen. Dit gebeurt per flat aan een aparte tafel en met streng toezicht op de veiligheidsmaatregelen. Residenten die geen enkel risico willen lopen, kunnen de maaltijden ook op hun flat krijgen. In de namiddag kunnen de bewoners elk hun ding doen (bijvoorbeeld kaarten, breien) en dit aan hun vaste tafel per flat. Er is geen mogelijkheid om aan de bar iets te drinken in de namiddag. 

De medewerkers doen er alles aan om de zorgen en vragen van senioren zo goed mogelijk te beantwoorden. Bij eventuele vragen kun je contact opnemen met de centrumleider per mail via ann.hoste@curando.be of T 0472  01 78 55. 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter