Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Ben of ken jij iemand die mondmaskers maakt? Laat het ons weten!

Het blijft nog even wachten op de gratis stoffen mondmaskers en filters van de hogere overheid die vermoedelijk eind mei – begin juni in Knokke-Heist verdeeld zullen worden. Nu het dragen van een mondmasker in heel wat situaties steeds meer sterk aangeraden of zelfs verplicht wordt, is het aangewezen om in afwachting zelf al een of meerdere exemplaren aan te schaffen.  

In onze gemeente bruist het alvast van de bedrijvigheid op het vlak van mondmaskers maken. Zowel binnen de Vrijwilligerscentrale als via allerhande burgerinitiatieven zijn er heel wat inwoners noest aan het werk. Het gemeentebestuur moedigt deze initiatieven aan en wil graag een overzicht samenstellen van de verschillende initiatieven zodat ook jij makkelijk en snel een mondmasker op de kop kan tikken.  

Maak jij mondmaskers? Of ken je mensen of initiatieven die dit doen? Bezorg dan de gegevens van die persoon aan Lien Zutterman van het Sociaal Huis (lien.zutterman@knokke-heist.be – T 0496 97 17 49). Alvast bedankt voor je medewerking! 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter