Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Nieuw en exclusief: Monopoly Knokke-Heist

In juni 2020 komt er een nieuwe en exclusieve Monopoly-uitgave: Monopoly Knokke-Heist (www.MONOPOLYKNOKKEHEIST.be). Deze unieke uitgave biedt de uitgelezen kans om Knokke-Heist op een unieke manier te verkennen. Het spel wordt uiteraard niet toevallig in aanloop naar het zomerseizoen aan de kust gelanceerd. De inwoners van Knokke-Heist kunnen het bord eveneens mee invullen. Er is één locatie op het spelbord die nog niet bepaald is. Elke inwoner kan stemmen op één locatie uit Knokke-Heist. De locatie met de meeste stemmen krijgt een plaatsje op het bord. Het wordt dus spannend om te vernemen welk gebouw, project, plein, ... de meeste stemmen kan verzamelen. Stemmen kan van donderdag 16 tot donderdag 23 januari 2020 via www.MONOPOLYKNOKKEHEIST.be 

 

Deze officiële Monopoly-versie, onder erkende licentie van Hasbro, blijft trouw aan het originele spelconcept maar wordt in een Knokke-Heist-jasje gestoken. Alle locaties van het klassieke Monopoly-spelbord worden aangepast naar typisch Knokke-Heistse straten, pleinen en bezienswaardigheden. Er zal plaats zijn voor historische gebouwen in de stad maar ook voor nieuwe gebouwen of projecten. Zo zal je bijvoorbeeld het stadhuis of de Lippenslaan kunnen kopen.

 

Bovendien worden ook de kans- en algemeen fondskaartjes ingevuld met Knokke-Heistse verwijzingen. Het Zoute en Zwin Natuur Park zullen eveneens aandacht krijgen in het nieuwe bordspel. Voor de overige invulling van het bord is het nog wachten tot de lancering in juni 2020.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter