Knokke-Heist bezoeken als toerist?

JIM20 Concept Store

Op donderdag 17 december 2020 openden zaakvoerders Ivo en Jolien De Causmaecker hun nieuwe zaak JIM 20 in de Dumortierlaan 11. De naam van deze conceptstore verwijst naar de initialen van Jolien, Ivo en hun zoontje Milo. Het getal 20 refereert naar het jaar van de opening in 2020.  

Meer mensen nemen de tijd om van hun huis een echte thuis te maken 

De eigenaars hadden in de Dumortierlaan 7 reeds een handelszaak Skintouch interior design, gespecialiseerd in huiden, vachten en tapijten. Ze merkten dat mensen tegenwoordig meer en meer de tijd nemen om van hun huis een echte thuis te maken. Aanvullend met hun reeds bestaande winkel willen ze hun klanten een groter aanbod geven om van hun interieur iets unieks te maken. Het gaat daarbij om hedendaagse interieurartikelen en decoratie van designermerken.  
 
Eigen ontwerpen en creaties 

Uniek zijn ook de eigen ontwerpen en creaties die alleen in JIM20 Concept Store te vinden zijn. Ook voor leuke attenties en lifestyle artikelen kan de klant hier terecht voor een steeds wisselend en vernieuwend aanbod. Ivo en Jolien staan steeds klaar voor persoonlijk advies.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter