Knokke-Heist bezoeken als toerist?

ART’ist barstte van talent tijdens succesvolle eerste editie

Jeugdclub ‘t Verzet werd afgelopen weekend omgetoverd tot een heuse tentoonstellingszaal tijdens ART’ist! Met een 200-tal bezoekers gedurende het hele weekend brachten 11 getalenteerde kunstenaars het beste van zichzelf tijdens een succesvolle eerste editie.  

Klassieke schilderkunst, straffe fotografie, boeiende tekenkunst en innovatieve installatiekunst zorgden voor een fijne dynamiek en een tentoonstelling om niet te vergeten.  

Naast de gevarieerde collectie aan kunstwerken, verbaasde jong talenten iedere bezoeker met hun interessante opstelling. Van kaders vastgehecht aan herassen tot foto’s geplakt aan houten palletten. De innovatie en creativiteit barstten uit zijn voegen! Ook konden bezoekers coronaproof genieten van een drankje in het gezellige bubbelcafé bij de tentoonstelling.

Om 16 en 17uur werden de bezoekers verrast door een live performance en synth & bass concert die je uit je stoel omverbliezen. Enkele gelukkigen grepen hun kans om een aantal werken te kopen tijdens de veiling. Dit bracht een mooie 70 euro op t.v.v. De Kleine Dennen. 

Kortom : ART’ist was zeker de moeite waard om te ontdekken. Voor de mensen die dit jammer genoeg moesten missen, geen nood! Plannen voor een tweede editie in 2021 zijn al helemaal in de maak. Houd de Facebookpagina van jeugdclub ‘t Verzet zeker in de gaten! 

 

LOCATIE: 

Zaal jeugdclub ‘t Verzet 

Duinenwater 45 

8300 Knokke-Heist 

  

DEELNEMENDE KUNSTENAARS: 

Jolien Vandierendonck - Karim Shatla & Melvin Matthys - Charlotte Overstraete - Stan Lievens - Shania De Muynck - Marc De Muynck - Jati Van Belle - Manavipour Atiyeh - Loes Van Torre - Delphine Vandierendonck - gaëlle wauthier 

  

SOCIAL MEDIA: 

Facebook event T V R Z T // ART’ist! 

Facebookpagina jeugdclub ‘t Verzet 

Instagram jeugdclub ‘t Verzet 

 

 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter