Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Artistiek project met handgeschilderde flessen gin en rum ten voordele van onze lokale handelaars

Ondernemende handelaars en creatieve kunstenaars blijven ook in coronatijd niet bij de pakken zitten. Sam De Rycke, Karlen Art Afficionada en Kenneth Vanmassenhove pakken daarom van 1 juli tot 31 augustus 2020 uit met een uniek Art Project dat steun en hulp biedt aan onze lokale handelaars. Het concept is opgezet door 7 Sins Drinks en kunstgalerij 12 Senses en creatief uitgewerkt door het kunstenaarscollectief Insanity Art. Zeven kunstenaars (Ludo Modelo, David Kuppens, Nancy Luijcks, Bjornoart, Nitra Art, Olivier Ameye en Benedict’Art) brengen elk een serie van 20 gelimiteerde handgeschilderde 7 Sins Gin Art Bottles uit

Showcases

Deze artistieke “magnificent seven” zullen in juli en augustus live showcases geven op diverse locaties in Knokke-Heist, o.a. ook bij de deelnemende handelaars. De 140 flessen gin & rum van 7 Sins zijn stuk voor stuk artisanaal geschilderd. Elk exemplaar is dus een uniek kunstvoorwerp.

Stickers sparen bij de deelnemende handelaars

Alle participerende handelaars ontvangen als eye-catcher in hun zaak een stijlvolle glazen stolp met daarin een gesigneerde exclusieve Art Bottle. Per aankoopschijf van 50 euro krijgt de klant een spaarsticker. Wie een volle spaarkaart met 10 stickers heeft verzameld, mag deze in de glazen stolp deponeren. Op het einde van de actie trekt elke deelnemende handelaar uit alle volle spaarkaarten een of meerdere winnaars. De trotse bezitter van zo’n Art Bottle kan het kunstwerk nadien nog uit de fles halen en inkaderen.

Voor wie geen geluk in het spel heeft is er goed nieuws: de exclusieve Art Bottles zijn ook te koop bij kunstgalerij 12 Senses Art Gallery in de Lippenslaan 229.  

De lijst met de deelnemende handelaars zal vanaf eind juni te raadplegen zijn op de site www.7sinsdrinks.com en op www.airknokke.com 

 

 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter