Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Nieuwe handelszaak: Skin Interior & Design

De Knokke-Heistse interieurarchitecte Jelke De Mey is in de Jozef Mommenstraat 6 gestart met haar zaak Skin Interior & Design. Jelke had in onze badplaats reeds enkele leuke projecten en woont hier ook, dus was het logisch dat ze hier ook als binnenhuisarchitecte haar ontwerpbureau op poten zette. “We maken van elk project een unieke thuis, volledig op maat van de klant” vertelt Jelke. Dat is ook belangrijk want je interieur is je 2de huid, je thuis, vandaar ook de naam Skin Interior &  Design”, aldus Jelke De Mey.   

Jelke De Mey 

Jelke De Mey, interieurarchitecte, behaalde in 2014 haar master degree in de interieurarchitectuur aan Sint-Lucas Gent. Onmiddellijk daarna startte ze Skin interieurarchitectuur en design op, en kon ze dadelijk aan de slag bij verschillende interieur- en architectuurbedrijven om de kneepjes van het vak te leren. Door haar enorme passie voor haar werk en een continue drive om te inspireren en creëren slaagde ze er in het vertrouwen van haar klanten te winnen en kon ze steeds verder bouwen aan haar eigen ontwerpbureau. 

Creativiteit en gevoel voor esthetiek drijven haar in haar werk als interieurarchitecte, en haar duidelijke visie, gevoel voor detail en punctualiteit zorgen ervoor dat ze haar ontwerpen ook in realiteit omzet. Met een passie voor ruimte, vorm en licht creëert ze een tijdloos ontwerp waar functionaliteit uiterst belangrijk is. 

Haar werk kenmerkt zich door hedendaagse elegantie, waarbij de nadruk ligt op een minimaal ontwerp met een sterk verfijnde architecturale identiteit. Het gebruik van natuurlijke en kwalitatieve materialen resulteert in een duidelijk en tijdloos ontwerp, waarin het verhaal en de persoonlijkheid van de klant centraal staat. 

SKIN staat open voor elke nieuwe uitdaging, ongeacht het type opdracht of de omvang van het project! 

Voor alle info: www.skin-interior.be 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter