Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Initiatielessen met Lotje Vermeille op de beweegbank

Het afgelopen jaar heeft het gemeentebestuur 4 IPitup beweegbanken geïnstalleerd in Knokke-Heist. Een IPitup beweegbank is niet zomaar een bank maar een meubel met meervoudige fitnessfuncties. Het is een innovatief en compact all-in-one toestel dat een unieke waaier aan lichaamsoefeningen mogelijk maakt. De IPitup beweegbank is direct klaar voor gebruik. Eens ter plaatse kan je aan de hand van het handige infobord direct aan de slag. Per onderdeel krijg je een bijpassende oefening aangeboden. Ideaal voor een snelle en doeltreffende workout.  

Beweegapp 

Heb je nood aan meer uitleg en wil je variatie in de oefeningen? Dan is de beweegapp, speciaal ontwikkeld voor de IPitup beweegbank, je ideale trainingsmaatje. Deze gratis IPitup-app is ontwikkeld als virtuele coach en motivator. Iedereen kan er mee aan de slag, ongeacht je beweegniveau. De app biedt een combinatie van conditie-, kracht- en stabilisatieoefeningen aan, cruciaal om blessures te vermijden en fysieke prestaties te verbeteren. Via eenvoudige self-testing kan je snel jouw individuele startniveau bepalen. De app past automatisch de intensiteit van je workout aan en na 12 sessies volgt een nieuwe niveaubepaling.   

Start to IPitup sessies 

Wil je op een persoonlijke manier kennis maken met de IPitup beweegbanke, dan zijn de Start to IPitup sessies de perfecte manier om aan de slag te gaan. Samen met onze IPitup-coach Lotje Vermeille maak je in een initiatie les kennis met alle aspecten van de beweegbank.  

De initiatielessen vinden plaats in de week van 7 tot 13 september 2020 en dit telkens op een verschillend tijdstip en op een verschillende locatie. De sportdienst vraagt om je vooraf, via de website, aan te melden zodat we een inschatting kunnen maken van het aantal aanwezigen.  

Maandag 7 september om 14 uur: Kragenhoek 

Dinsdag 8 september om 10 uur: Westkapelle Pastoor De Neveplein 

Woensdag 9 september om 16 uur: Tijl en Neleplein 

Donderdag 10 september om 19 uur: Heulebrug 

Vrijdag 11 september om 17 uur: Mobiele bank 

Zaterdag 12 september om 11 uur: extra Heulebrug 

Meer info over de beweegbanken kan je terugvinden op de website van Knokke-Heist of de Facebookpagina van de sportdienst. 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter