Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Op zoek naar een sportieve uitdaging?

Knokke-Heist is een badplaats in beweging en ook zijn inwoners zijn dat.  Meer dan 14 000 mensen, ongeveer 1/3 van onze totale bevolking, zijn aangesloten bij een plaatselijke sportclub. Tel daar ook nog eens de talrijke recreatieve sporters bij die niet aangesloten zijn bij een club en je begrijpt dat de sportieve activiteit boomt in Knokke-Heist.  

Sporten is gezond voor het lichaam én voor de geest, wat in deze coronatijden geen overbodige luxe is. Omdat sport beoefenen in clubverband nu eenmaal dé manier bij uitstek is om nieuwe sociale contacten te leggen en zo nog meer motiveert om technische vooruitgang te boeken en nieuwe sportieve uitdagingen aan te gaan, wil de sportdienst het aanbod van de sportclubs in Knokke-Heist in de kijker plaatsen. Wil je sporten in veilige omstandigheden, in sociaal verband en op regelmatige basis, neem dan een kijkje in het aanbod dat voorhanden is in onze gemeente. 

47 sportdisciplines verdeeld over 108 sportclubs  

Knokke-Heist telt maar liefst 108 sportclubs waar je terecht kunt voor 47 verschillende sportdisciplines. Op de gemeentelijke website www.knokke-heist.be vind je een overzichtelijke digitale sportgids waar je de contactgegevens van alle clubs via een handige zoekmachine gemakkelijk kunt opzoeken.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter