Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Gemeentepersoneel verdeelt in coronatijd het advertentie- en informatieblad Tam-Tam

Een ploeg van 15 medewerkers van de gemeentelijke diensten Stadsonderhoud, Jeugdcultuur, Cultuur en Sport hebben deze week opnieuw met behulp van de trendy draagtassen van de dienst Toerisme het advertentieblad Tam-Tam in alle deelgemeenten van Knokke-Heist verdeeld.  

 

Meer dan een advertentieblad 

De laatste editie bevat naast een open bedankingsbrief van burgemeester Graaf Leopold Lippens aan alle Knokke-Heistenaars ook een uitgebreid overzicht van alle lokale ondernemers die thuislevering en afhaaldiensten aanbieden. Ook de service van de gemeentelijke afhaalbib komt paginagroot aan bod. De lezer vindt er verder nieuwsberichten over de openbare werken die weer opstarten, het nieuwbouwproject Crown, de herinrichting van het Burg. Frans Desmidtplein en de solidariteitsacties van de familie Dagraed, Kiwanis Knokke-Zoute en Fifty-One. Verder ook sportnieuws met Jan De Maesschalck die een ticket voor de Ironman in Hawaï op zak heeft en RKFC die met Thomas Bernaert een nieuwe COO in huis heeft. Op de laatste pagina geeft de milieudienst je heel wat leuke suggesties om zomerbollen te planten die je tuin meer biodiversiteit bezorgen.  

Geen Tam-Tam in de bus gehad? 

Tam-Tam is momenteel het enige advertentieblad in ons land dat van de Roularta-persen rolt. De 17000 exemplaren werden in 2 dagen tijd verdeeld in de zones waar de meeste vaste inwoners wonen. Niet alle straten worden dus bedeeld zoals voor de coronacrisis. Wie geen exemplaar in de bus heeft gekregen, kan hiervoor terecht in het kantoor van Tam-Tam in de Zoutelaan 37 en ook in de meeste dagbladhandels. Je vindt ook een display met een stapel Tam-Tams aan de overdekte ingang van het infokantoor op het Lichttorenplein.  Tam-Tam kun je uiteraard ook elektronisch bekijken. 

 

Voor alle info: www.tam-tam.be 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter