Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Jerusalema Challenge op Surfers Paradise

Op het einde van elke zomer kunnen we normaal overal genieten van een welverdiende “Fin de Saison” in alle gedaanten, geuren en kleuren. Dit coronajaar heeft daar echter anders over beslist en laat ons een beetje onwennig achter.  Maar sommigen passen zich perfect aan.  Zo sluit Surfers Paradise op zondag 4 oktober 2020 om 16 uur letterlijk en figuurlijk met een positieve noot het seizoen af met een echte Jerusalema Challenge waarop iedereen welkom is. Onder leiding van Charonas Dance crew kan iedereen eerst het populaire dansje uitproberen en onder de knie krijgen, om er dan met zijn allen volledig voor te gaan.  

Coronaproof 

Groot en uiterst belangrijk voordeel is dat alles volledig “coronaproof” kan gebeuren: iedereen brengt mondmasker mee, social distance wordt gegarandeerd en alles grijpt plaats op het strand in de bacterievrije zeelucht, terwijl het nog om gezonde lichaamsbeweging gaat ook. 

“Iedereen die op deze manier de zomer wil uitzwaaien is welkom, jong en minder jong, weer of geen weer, deelname is volledig gratis!  Geen enkele ervaring vereist, gewoon genieten met zicht op zee en wie weet breken we met zijn allen wel een Jerusalema record, want dansen is voor iedereen wellicht lang geleden. Dus grijp je kans! “aldus een immer enthousiaste Frank Vanleenhove van Surfers Paradise.  

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter