Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Marreyt Classic Cars: 30 jaar vakmanschap en een uitgesproken passie voor classic cars

Deze zomer opende Koen Matthijs zijn nieuwe zaak Marreyt Classic Cars in de Dumortierlaan 116, 8300 Knokke-Heist. De zaak bestaat al dertig jaar in Aalst, maar er werd nu ook een bijkomende showroom geopend in het hart van onze gemeente waarbij de ervaring van de klant centraal staat. In deze Experience Room kan je opmerkelijke en iconische Marreyt-klassieke auto's bewonderen. Elke maand stellen ze één of twee auto's tentoon die het thema belichamen met hun uitzonderlijke verhaal en unieke identiteit. “Wij dragen Knokke-Heist diep in ons hart”, vertelt de zaakvoerder. “Ons cliënteel bevindt zich grotendeels hier en we willen met ons aanbod aan classic cars ook het exclusieve karakter van de badplaats mee in de kijker zetten.”   

Exclusieve klassiekerspecialist  

Marreyt is een exclusieve klassiekerspecialist in België. Vanuit een uitgesproken passie voor oldtimers verdiept het team zich al sinds 1990 in de unieke wereld van de klassieke auto's. Ze volgen de oldtimerwereld op de voet, missen geen enkel prominent evenement en blijven zoeken naar dat ene verfijnde oldtimerjuweel dat ze vervolgens met het grootste vakmanschap en met het diepste respect voor de ziel van de auto restaureren.  

Maak jouw oldtimerdroom waar   

Elke auto heeft zijn verhaal, zijn verfijning, zijn complexiteit. Elke nieuwe ontdekking van een klassieker is een sensatie. De schoonheid van het vak ligt in de zoektocht naar jouw droomklassieker en het onderzoeken van de geschiedenis van de auto, maar ook in het ontrafelen van de mechanische complexiteit en in de minutieuze restauratie. Marreyt Classic Cars streeft naar het behoud van het erfgoed. Maar bovenal is het hun ambitie om jouw ultieme oldtimerdroom waar te maken.  

www.marreyt.com

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter