Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Virtual Challenge Cup

Virtual Challenge Cup

Blijven sporten en bewegen is meer dan ooit van groot belang. Om je hierin te helpen, lanceert het Gemeentebestuur de Virtual Challenge Cup. De Sportdienst van Knokke-Heist daagt je daarbij tussen 1 en 30 juni 2020 uit om 4 sportieve uitdagingen aan te gaan vanuit je eigen kot. 

Iedere deelnemer start met een tijd van 20 minuten en 20 seconden (20'20''). Op maandagen 1, 8, 15 en 22 juni 2020 laat de sportdienst een uitdaging op je los. Bij iedere uitdaging is het doel om ofwel je tijd naar beneden te brengen ofwel je tijd zo weinig mogelijk te doen stijgen. Wie uiteindelijk de laagste sporttijd heeft, gaat lopen met de virtuele roem. 

De sportvrouw, sportman en beloftevolle jongere van Knokke-Heist van 2019 hebben zich alvast geëngageerd om wekelijks de dans te openen. Zo heb je naast een goeie demonstratie meteen ook een richttijd om je aan te spiegelen.  

Iedereen kan deelnemen aan deze Virtual Challenge Cup: zowel de meer geoefende als de recreatieve sporter, zowel jong als meer ervaren geven het beste van zichzelf. 

De uitdagingen worden voorgesteld op onze Facebook pagina. Jouw resultaten/filmpjes kan je bezorgen via Facebook, messenger, mail (challengecup@knokke-heist.be) of whatsapp (T 0474 96 84 27). Lees alle spelregels nog eens na op www.knokke-heist.be/virtual-challenge-cup 

Blijf dus niet stil zitten en daag je buur, sportvriend, familie uit om met zijn allen deel te nemen! 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter