Knokke-Heist bezoeken als toerist?

KSA nodigt vriendjes uit!

KSA organiseert in februari voor de vijfde keer de vriendjesdagen! 148 groepen organiseren in de komende weken een vriendjesdag. Op een vriendjesdag wordt elke KSA’er uitgenodigd om een vriendje mee te brengen naar de activiteit. Ze krijgen de kans om te proeven van KSA. Voor de vriendjes een kans om de smaak te pakken te krijgen, voor de groep de ideale gelegenheid om nieuwe leden te werven. In onze gemeente nodigt KSA De Tokke Knokke alle vriendjes uit op zaterdag 8 februari 2020 in de Sint-Jansschool (Keuvelhoekstraat 100). Iedereen van harte welkom!

KSA is er voor iedereen. Daarom stimuleert de jeugdbeweging hun plaatselijke groepen om een vriendjesdag te organiseren. Zo stellen ze hun KSA-groep voor aan kinderen en jongeren die nog geen lid zijn. KSA ondersteunt elke KSA-groep die een vriendjesdag organiseert in februari door spelimpulsen en vriendjesdagenbandjes te voorzien. De vriendjesdagen zijn een ideale manier om in de helft van het werkjaar ledenwerving te stimuleren.

KSA is een ontmoetingsplaats waar de kernwaarden spelen, groeien, verbinden en engageren centraal staan. Gedurende de hele KSA-carrière bouwt elk individu deze kernwaarden actief uit.  Vriendschap en creativiteit monden uit in ploegwerk waarbij leden en leiding leren verantwoordelijkheid opnemen en leren rekening houden met elkaar.

KSA is een jeugdbeweging met 260 groepen en ruim 36.000 leden. Hun kernwaarden zijn spelen, groeien, engageren en verbinden. Meer informatie vind je op www.ksa.be.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter