Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Vanaf 3 augustus beperkte collectieve blok in het Sociaal Huis

De herexamens staan voor de deur en heel wat studenten hebben nood aan een rustige plek waar ze kunnen werken. Door de coronamaatregelen is het echter nog niet mogelijk om grote groepen in kleine ruimtes te plaatsen of veel circulatie in de gemeentelijke gebouwen te hebben.  Daarom heeft het gemeentebestuur op weekdagen van 3 tot en met 28 augustus 2020 (niet op 13 augustus) slechts 10 plaatsen beschikbaar in het Sociaal Huis op het Kraaiennestplein. 

Wie thuis over voldoende ruimte, stilte en digitale mogelijkheden beschikt, wordt dan ook verzocht de beperkte plaatsen te laten aan wie er echt nood aan heeft.  Bovendien kan dit ook enkel voor de studenten hoger onderwijs en dit enkel van maandag tot vrijdag.  Kandidaten reserveren meteen voor een week. Omwille van de hygiënemaatregelen krijg je namelijk een vaste tafel en stoel toegewezen.  

Het binnenkomen gebeurt tussen 8 en 8.30 uur. Het gebouw moet je om 16 uur verlaten.  We rekenen bovendien op de goede studieijver van de studenten om de rust in de ruimtes te bewaren en zich aan alle praktische afspraken en coronamaatregelen te houden! 

Reserveren is verplicht via het Cultuurcentrum Scharpoord (T 050 630 430) vanaf de woensdag tot en met de vrijdag voorafgaand aan de week waarvoor je je inschrijft. Hiervoor hebben de medewerkers je naam, gsm-nummer, e-mailadres en rijksregisternummer nodig.  

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter