Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Geniet van een op en top Belgische zomer bij de RBSC in Knokke-Heist

Nu we deze zomer met zijn allen minder op reis gaan naar exotische oorden, moeten we ons zeker en vast niet vervelen in eigen land. Het is dan ook met veel trots dat de Royal Belgian Sailing Club aankondigt dat ze hun aanbod in watersporten in Knokke-Heist aanzienlijk hebben kunnen uitbreiden. Niet enkel gaan de gekende sportkampen, privélessen en verhuring van catamarans zoals gewoonlijk weer door, maar kan RBSC ook uitpakken met enkele gloednieuwe sporten. Zo blijft Knokke-Heist zich profileren als dé watersport gemeente bij uitstek! 

Mirage Eclipse paddle boards 

Deze zomer haalt de watersportclub een stukje Ibiza naar Knokke-Heist met het verhuren van Mirage Eclipse planken. Deze leuke paddle boards zijn reeds een hype in Hollywood en het Zuiden. Wil je een leuke deugddoende workout op het water, of wens je samen met je familie de schoonheid van onze kustlijn vanop het water te ontdekken? Dan is de Mirage Eclipse zeker en vast iets voor jullie! Stap op dit hyper-stabiele board en step over het water! 

E-foilen 

Buiten deze leuke watersport biedt RBSC ook het E-foilen aan! Door de samenwerking met Fliteschool Knokke, kunnen badgasten zich wagen aan E-foilen aan ons eigen prachtig stukje strand! Heb ook jij er al altijd van gedroomd om eens boven het water te vliegen? Dan is het E-foiling board zeker en vast iets voor jullie!  

Wingfoilen 

Zit je ding nog niet tussen al deze nieuwe watersporten? Dan is het wingfoilen misschien iets voor jou! RBSC brengen deze nieuwe sport, die ongetwijfeld een hype zal worden, naar Knokke-Heist. Heb je al altijd willen kitesurfen en foilen, maar hield het onder controle houden van de kite je wat tegen? Probeer dan zeker en vast het wingfoilen. Doordat je de wing gewoon in je handen hebt, bepaal je snel hoe en waar je naartoe gaat!  

Hou je liever contact met het water? Stap dan op een catamaran, sup-board of golfsurfplank en ontdek deze zomer nog alle leuke watersportactiviteiten in Knokke-Heist. 

Willen jullie kinderen deze zomer nog genieten van een zeilkampje? Neem dan zeker en vast nog een kijkje op onze website: www.rbsc.be

Laten we er soamen fantastische Belgische zomer van maken! Tot binnenkort op het water!  

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter