Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Unieke kerstgeschenkjes bij Het Baken : 'Gewoon Mooi' handwerk met een hart

Ben je nog op zoek naar een kerstgeschenkje met net dat tikkeltje extra? Snuister dan eens door de mooie spulletjes, kerstkaartjes en kerstpakketjes van het label ‘Gewoon Mooi’ door dagcentrum Het Baken. Dit prachtige handwerk met een hart is het resultaat van diversiteit en talenten. Elk exemplaar is uniek, dit met zijn imperfecties en dat maakt het ‘gewoon mooi’.

Dagcentrum Het Baken biedt dagondersteuning aan voor personen met een verstandelijke beperking in de regio Oostkust. De kwaliteit in het dagelijkse ‘zijn’ vergroten is daarbij de belangrijkste zorg. Een belangrijk element om dat te realiseren is het aanbieden van activiteiten. De begeleiders bieden een gevarieerd programma aan met onder andere atelierwerking. Die atelierwerking resulteert in eigen creaties en afgewerkte producten. Die producten zijn verkrijgbaar onder de vlag van het eigen label “Gewoon Mooi”. Dit label onderstreept de visie van Het Baken om de kwaliteiten van alle gebruikers in de verf te zetten en te tonen dat ze een eigen plaats verdienen die evenwaardig is.

Het Baken vormt samen met Het Boothuis, Het Vlot, De Klinker en Het Hoorcentrum vzw Centrum van de Oostkust.

Door de huidige coronamaatregelen is het momenteel enkel mogelijk om de spulletjes tijdens de openingsuren te komen oppikken in het dagcentrum. Neem gerust een kijkje op de Facebookpagina GewoonMooidoorhetBaken om het aanbod te ontdekken.

Voor meer info:

Vzw Centrum van de Oostkust

Dagcentrum Het Baken

Heistlaan 123

8300 Knokke Heist

T 050 530 526

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter